O nama

Nika-Aluminium d.o.o. sestrinska je tvrtka Nika Konstrukcija nastala početkom 2023. godine koja se bavi proizvodnjom modularno-montažnih, te mobilnih kuća od aluminijske konstrukcije.

Glavne prednosti takvog tipa kuća je brza izgradnja, dobra toplinska izolacija, te korištenje aluminija kao ekološki najprihvatljivijeg materijala. Montažna kuća planirana je unaprijed, temeljem projektne i tehničke dokumentacije. Takav oblik gradnje je učinkovitiji i ekonomičniji – uz minimalne troškove održavanja objekta tijekom cijelog životnog vijeka trajanja.

U našem poslovanju najbitniji nam je interes našeg partnera. Uvijek nastojimo zadovoljiti potrebe kupaca kroz kvalitetu proizvoda, konkurentnu cijenu, ostvarivanje ušteda te vođenje k što efikasnijoj upotrebni naših proizvoda.

Trenutno obuhvaćamo dvije glavne kategorije gradnje:

  1. Montažne kuće
  2. Modularno – mobilne kuće

Broj i struktura zaposlenika – tvrtka trenutno broji 2 zaposlenika

Opremljenost i lokacija poslovnog prostora – proizvodnja, skladišni prostori i uredi smješteni su u vlastitom poslovnom prostoru u Petrijancu

Naš stručni tim uvijek radi s ljubavlju prema kvaliteti i inovaciji. Svaki trenutak koristimo za vlastiti rast tvrtke i uvijek smo spremni na prilagođavanje promjenama kako bismo uvijek bili korak ispred.

Uvijek smo okrenuti novim mogućnostima za rast i inovacije – naš najveći uspjeh su zadovoljni klijenti i dugoročna partnerstva.

Nika Aluminium – Vaš partner za budućnost!

Dio našeg asortimana

Montažne kuće

Prednosti montažnih kuća od aluminijske konstrukciju su korozijska postojanost aluminija, brza izgradnja, dobra toplinska izolacija te aluminij kao najprihvatljiviji materijal.

Mobilno – modularne kuće

Modularno-mobilne kuće izrađuju se od jednakog materijala kao i montažne kuće. Najčešće korišteni materijal je aluminij, od njega se radi sama konstrukcija kuće.