O nama

Nika-Aluminium d.o.o. sestrinska je tvrtka Nika Konstrukcija nastala početkom 2023. godine koja se bavi proizvodnjom modularno-montažnih, te mobilnih kuća od aluminijske konstrukcije.

Glavne prednosti takvog tipa kuća je brza izgradnja, dobra toplinska izolacija, te korištenje aluminija kao ekološki najprihvatljivijeg materijala. Montažna kuća planirana je unaprijed, temeljem projektne i tehničke dokumentacije. Takav oblik gradnje je učinkovitiji i ekonomičniji – uz minimalne troškove održavanja objekta tijekom cijelog životnog vijeka trajanja.

U našem poslovanju najbitniji nam je interes našeg partnera. Uvijek nastojimo zadovoljiti potrebe kupaca kroz kvalitetu proizvoda, konkurentnu cijenu, ostvarivanje ušteda te vođenje k što efikasnijoj upotrebni naših proizvoda.

Trenutno obuhvaćamo dvije glavne kategorije gradnje:

  1. Montažne kuće
  2. Modularno – mobilne kuće

Broj i struktura zaposlenika –  tvrtka trenutno broji 2 zaposlenika

Opremljenost i lokacija poslovnog prostora – proizvodnja, skladišni prostori i uredi smješteni su u vlastitom poslovnom prostoru u Petrijancu

Naš stručni tim uvijek radi s ljubavlju prema kvaliteti i inovaciji. Svaki trenutak koristimo za vlastiti rast tvrtke i uvijek smo spremni na prilagođavanje promjenama kako bismo uvijek bili korak ispred.

Uvijek smo okrenuti novim mogućnostima za rast i inovacije – naš najveći uspjeh su zadovoljni klijenti i dugoročna partnerstva.

Nika Aluminium – Vaš put prema domu budućnosti!

Dio našeg asortimana

Montažne kuće

Prednosti montažnih kuća od aluminijske konstrukciju su korozijska postojanost aluminija, brza izgradnja, dobra toplinska izolacija te aluminij kao najprihvatljiviji materijal.

Mobilno – modularne kuće

Modularno-mobilne kuće izrađuju se od jednakog materijala kao i montažne kuće. Najčešće korišteni materijal je aluminij, od njega se radi sama konstrukcija kuće.