Montažne kuće

Posljednjih godina sve je veći trend izgradnje montažnih kuća. Izgradnja aluminijskih montažnih objekata sve se više prepoznaje kao trajno rješenje koje osigurava brzu izgradnju, prilagodljivu konstrukciju, niske troškove korištenja objekta i visoku udobnost stanovanja. 

Prednosti montažnih kuća od aluminijske konstrukciju su korozijska postojanost aluminija, brza izgradnja, dobra toplinska izolacija te aluminij kao najprihvatljiviji materijal.

Prednosti montažnih kuća

Montažne kuće imaju brojne prednosti u odnosu na klasične. Iako je još uvijek prisutna dominacija klasičnih kuća od cigle, sve veći broj ljudi okreće se gradnji montažnih kuća.

Montažna kuća planirana je unaprijed, temeljem projektne i tehničke dokumentacije. Takav oblik gradnje je visokoučinkovit i ekonomičan – uz minimalne troškove održavanja objekta tijekom cijelog životnog vijeka trajanja.

Brza izgradnja

Zbog načina gradnje u montažnu kuću možete useliti ubrzo nakon završetka radova. 

Kada se govori o montažnoj gradnji ono podrazumijeva sastavljanje građevine u gotove elemente koji se ovisno o tipu sastavljaju na gradilištu u cjelinu.

Vrijeme izgradnje montažne kuće ovisi o vrsti izvedbe i zahtjevnosti projekta. Kuća je useljiva nakon dva do 6 mjeseci od početka radova. Gradnja je moguća u svim godišnjim dobima.

Prilagodljivost i preciznost konstrukcije

Možemo se uvijek prilagoditi Vašim željama i potrebama. Konstrukciju i raspored radimo po Vašem individualnom navođenju. 

Ugodan život 

U montažne kuće ugrađuju se ekološki prihvatljiv materijal, te se koriste nezapaljivi izolacijski materijali koji osiguravaju dobru sigurnost od požara, te drže dobru toplinsku izolaciju.

Bez dodatnih troškova

Radovi se odvijaju prema unaprijed dogovorenim procedurama, prema određenim detaljima, a cijena je unaprijed poznata prilikom potpisivanja ugovora i ne mijenja se tokom  gradnje.

Briga za okoliš

Kako se priprema konstrukcije izvodi u proizvodnim halama manje otpadnog materijala ostaje na gradilištu.

Ponuda montažnih kuća

Nika Aluminium – Vaš partner za budućnost!