O nama

Tvrtka Nika konstrukcije d.o.o. prisutna je na svjetskom tržištu od 1986. godine. Početak rada vezan je na proizvodnju metalnog namještaja i opreme za trgovine.

Tvrtka većinu proizvoda iz proizvodnog pogona za bazu koristi poluproizvod iz ekstrudiranog aluminija i visokokvalitetnih čelika po čemu je i tvrtka prepoznatljiva. Nudimo inovativna konstruktivna rješenja za naše glavne programe. O kvaliteti naših proizvoda govori i činjenica da smo prisutni na svim kontinentima i za sve proizvode posjedujemo relevantne certifikate kvalitete.

Nika-Aluminium d.o.o. sestrinska je tvrtka Nika Konstrukcija d.o.o. nastala početkom 2023. godine koja se bavi proizvodnjom modularno-montažnih, te mobilnih kuća od aluminijske konstrukcije.

Glavne prednosti takvog tipa kuća je brza izgradnja, dobra toplinska izolacija, te korištenje aluminija kao ekološki najprihvatljivijeg materijala. Montažna kuća planirana je unaprijed, temeljem projektne i tehničke dokumentacije. Takav oblik gradnje je učinkovitiji i ekonomičniji – uz minimalne troškove održavanja objekta tijekom cijelog životnog vijeka trajanja.

U našem poslovanju najbitniji nam je interes našeg partnera. Uvijek nastojimo zadovoljiti potrebe kupaca kroz kvalitetu proizvoda, konkurentnu cijenu, ostvarivanje ušteda te vođenje k što efikasnijoj upotrebni naših proizvoda.

Od početka do danas tvrtka bilježi rast u svakom segmentu: broju proizvodnih programa, broju zaposlenika i najbitnije bilježimo sve veći rast naših zadovoljnih kupaca.

Danas razvijamo 8 glavnih programa:

  1. Sportski program (oprema za sportske dvorane i vanjske terene, malonogometne arene )
  2. Mobilne bine
  3. Sajamska oprema
  4. Solarni program (aluminijske podkonstrukcije za montažu solarnih panela)
  5. Aluminijske ograde
  6. Aluminijske pergole i nadstrešnice
  7. Montažne kuće
  8. Modularno – mobilne kuće

Broj i struktura zaposlenika – tvrtka trenutno broji više od 40-tak zaposlenika.

Opremljenost i lokacija poslovnog prostora – proizvodnja, skladišni prostori i uredi smješteni su u vlastitom poslovnom prostoru u Petrijancu.

Naš stručni tim uvijek radi s ljubavlju prema kvaliteti i inovaciji. Svaki trenutak koristimo za vlastiti rast tvrtke i uvijek smo spremni na prilagođavanje promjenama kako bismo uvijek bili korak ispred.

Uvijek smo okrenuti novim mogućnostima za rast i inovacije – naš najveći uspjeh su zadovoljni klijenti i dugoročna partnerstva.

Nika Konstrukcije – Vaš partner za budućnost!