Bioklimatske pergole

Želite upoznati savršenu kombinaciju čvrstoće i modernog dizajna – naša bioklimatska pergola.
Odlikuje se masivnim aluminijskim profilima visoke kvalitete, te ju je moguće prilagoditi Vašim potrebama. Ova bioklimatska pergola predstavlja spoj dizajnerske stručnosti i tehnološke inovacije kako bismo stvorili Vaše savršeno okruženje u kojem ćete se u svakom trenutku boravka osjećati odlično.
Lamele koje su postavljene na bioklimatskim pergolama mogu se orijentirati u odnosu na sunce što omogućuje regulaciju svjetlosti, prozračivanje tijekom ljetnih mjeseci, te korištenje topline sunca po zimi.
Svakome nudimo izbor odabira ručnog ili automatskog otvaranja i zatvaranja pergole, te estetskog dodatka LED rasvjete.

Više svjetla
Fleksibilnost letvica omogućiti će vam da u svoj život dovedete više svjetla i manje opasnih UV sunčevih zraka.
Moderan dizajn
Vaša bioklimatska pergola koja je izrađena od visoko kvalitetnih aluminijskih profila uklopit će se u okoliš i dati dašak modernog izgleda u vaš dom.
Prema vašim mjerama i dizajnu
Tip pergole, veličinu i boju pergole birate sami. Prilagođavamo se svim Vašim željama i uvijek su moguće razne kombinacije. Također moguće je birati pergolu s motorićem na daljinsko upravljanje ili sa ručnim otvaranjem pergole. Sve ovisno o Vašim željama.
Potpuna zaštita
Uživajte u svom vanjskom prostoru bez obzira na vrijeme koje Vas vani čeka. Inovativan dizajn i čvrsta aluminijska konstrukcija pružit će Vam zaštitu od kiše, snijega, UV sunčevih zraka, te će oslabiti nalete vjetra.

Nudimo brojne mogućnosti u vidu personalizacije – zahvaljujući širokom spektru boja koje nudimo, te mogućnosti prilagodbe objektu.