O nama

Nika konstrukcije

Tvrtka NIKA-KONSTRUKCIJE d.o.o. bilježi početke rada od ožujka 1986. godine pod nazivom G.M.G d.o.o. Početak rada vezan je na proizvodnju metalnog namještaja i opreme za trgovine. U siječnju 1995. godine osniva se tvrtka pod imenom "NIKA-KONSTRUKCIJE" d.o.o. za proizvodnju sajamske opreme. Statusne promjene nastaju početkom 2000. godine kada se tvrtka G.M.G d.o.o. spaja sa "NIKA-KONSTRUKCIJAMA" d.o.o. i postaje njen sastavni dio.

Većina proizvoda iz proizvodnog programa kao bazu koristi poluproizvode iz ekstrudiranog aluminija i visokokvalitetnih čelika po čemu je tvrtka prepoznatljiva. Od početka do danas tvrtka bilježi rast u svakom segmentu, broju proizvodnih programa i obimu proizvodnje, broju zaposlenih, ostvarene realizacije...

Danas razvijamo 5 glavnih programa koji čine značajni udio u prihodima tvrtke:

  1. Sportski program (oprema za sportske dvorane i vanjske terene - nogometni i rukometni golovi, stupovi za odbojku, tenis i badminton,...)
  2. Mobilne bine (mobilne bine za unutrašnje i vanjske prostore sa stepenicama, zaštitnim ogradama, kolicima za prijevoz i skladištenje,...)
  3. Malonogometne arene (za mini nogomet i ostale sportove na vanjskim terenima)
  4. Sajamska oprema (oprema za sajmove - najam i prodaja)
  5. NIKA-SOLAR - Aluminijske konstrukcije za montažu solarnih elektrana

S posljednjim programom u zadnjih godinu i pol napravljen je veliki iskorak u području proizvodnje konstrukcija za montažu sunčanih fotonaponskih elektrana (u ovom segmentu Nika-konstrukcije je zauzela značajni dio tržišta u RH.)

Broj i struktura zaposlenih - Nika-konstrukcije zapošljava 15 radnika.

Tehnološki kapacitet - Za potrebe proizvodnje Nika-konstrukcije na raspolaganju ima većinu ključnih strojeva za obradu metala (dio proizvodnje odvija se u suradnji s tvrtkama iz regije) a raspolaže i sa kvalificiranim zaposlenicima.

Opremljenost i lokacija poslovnog prostora - Proizvodnja, skladištni prostori i uredi smješteni su u vlastitom poslovnom prostoru, veličine cca 900m2, u Petrijancu.

Certifikati - Kroz uvođenje sustava upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2008, EN 3834-3 i EN 1090-1 normama, uspostavili smo veći nivo upravljanja procesima rada tvrtke i osigurali stalno poboljšanje poslovanja upravljanja kvalitetom.