Novosti

Očekivani početak proizvodnje je u listopadu ove godine!

U periodu od 27. – 30.10.2015. održan je najveći međunarodni sajam sporta i sportske opreme u Koelnu u Njemačkoj.

Nastupali smo već šesti put i u tri dana trajanja sajma razgovarali smo sa preko 130 predstavnika iz 40-tak različitih zemalja iz cijelog svijeta, s osnovnim ciljem značajnijeg samostalnog prodora na strana tržišta ( Skandinavske zemlje, zemlje Beneluxa, bliskog i dalekog Istoka, Afrike ….).

Ugovoren je posao za proizvodnju  konstrukcije za stolce sa velikom njemačkom firmom "MEY" , za početak za 12 vrsta stolaca, sa mogućnošću proširenja poslova...

"IKEA" u Zagrebu

Solarnu elektranu od 300kW, na ravnom krovu, za robnu kuću “IKEA” u Zagrebu, izgradili smo skupa sa Varaždinskom tvrtkom “Solvis” d.o.o. Obje firme su hrvatski proizvođači solarnih elektrana, mi kao jedini hrvatski proizvođači podkonstrukcija za izgradnju sunčanih elektrana na krovovima i na zemlji i “Solvis“, kao proizvođač fotonaponskih modula.

Zadnjih par godina, u proizvodnji metalnih konstrukcija došlo je do velikih promjena!

Od 01.07.2014. vrijedi pravilo da svi proizvođači koji se bave čeličnim i aluminijskim konstrukcijama, moraju imati certificiranu internu kontrolu proizvodnje u skladu s zahtjevima Zakona o građevinskim proizvodima.

Stranica 1 od 2